torstai 23. elokuuta 2012

Voehah vithutuksen multihuipennus ja muita savolaisia vitsejä

Joo, heräsin tänään kello 6.00 aamulla, voi herrasiunaa ja sun varjelee. Jaahas, oikea korva lukossa, nooh eiköhän se sitten aukee suihkun aikana. Menin suihkuun ja rupesin huuhaahaaveilemaan niinkuin aina (kukapa ei? Toim. Huom.) Siinä jossain elämän tarkoituksen ja kosmoksen infernaalisen kääntymisen välissä huomasin olleeni suihkussa jo aika kauan ja lähdin vessasta tuulispäänä etsimään vaatteita. Ulos vessasta päästessäni pääsi ääneen oikeen iso PERKELE-sana. Tajusin samalla sekunnilla, että KOULU ALKAA KELLO 12.30. JUMMAAAALLLLAAUUUTTTAAAA!!

Nyt vituttaa ja ankarasti. Huomaan, että vasen korvani on kipeä, ja oikealla en kuule vieläkään, vaikka kello on jo 14.45, ja vitutus valinnaisen kurssilla on ääretön, ja kasvaa vain. Ainoa hauskuuteni on näyttää toveri Emmalle naurunappula.com:ista paskoja kuvia mitkä naurattavat vain tällaisia paviaaninjälkeläisiä kuten me. Vielä 72 minuuttia tätä pienoishelvettiä jäljellä, ja tekee mieli nyt jo hyppää jojoon ja jättää vaan lappu "kiikun kaan, täällä vaapun". Niin ja ilmakin on mitä mieleisin, ei tainnu ylijumala Thor tykätä mun hihittelystäni sille eilen illalla katsoessani The Avengersia.
Noh, mutta onneksi alkaa viikonloppu ja pääsee nollaamaan sellaisella raivolla, kuten raivopäinen sonninmullikka alkon takavarastossa.
Paskaa päivänjatkoa ja jumalan valoa tähän päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti